Wat is dat schooljaar gevlogen!

Aan alles komt een einde, ook als we dat liever niet zouden willen. We startten de laatste week in ieder geval goed met een leuke uitstap naar de Avereghten. 



Fons en Sandra zorgden voor een heel leuke en leerrijke voormiddag. Zo weten we nu dat we een cocon niet mogen open maken. Benieuwd waarom? Vraag dat maar aan jullie kapoenen! In de namiddag was het dolle pret in de speeltuin. 

Gefeliciteerd Victor! Eigenlijk is je verjaardag pas in de vakantie, toch mochten we nu al genieten van een snoepje en samen voor je zingen. 




Wanneer een afscheid nadert, willen we toch graag iets om ons aan die geweldige tijd te doen denken. Daarom trokken we nog enkele klasfoto's! 



Hierbij wil ik juf Yentl heel hard bedanken om ons elke week weer nieuwe dingen te komen leren! D-A-N-K-U, dank u! Je hebt dat geweldig gedaan! 

En toen was het alweer de laatste dag. Xanne bracht een prachtige, lactose-vrije taart mee! Dank je wel, ze was superlekker! 



Omdat onze beste vriend Yente voor een jaartje van school verandert, hebben we nog een klein aandenken voor hem gemaakt. En niemand vertrekt uit onze klas zonder een grote groepsknuffel!



Dan is het nu echt tijd om af te sluiten. Een heel prettige vakantie allemaal! Ik zal mijn eerste klasje nooit vergeten ;-)