Kasper de bakker!

Deze week kregen we hulp van juf Jolien! Ze startte de week met het verhaal van Kasper de bakker.


Ze kwam hele leuke spelletjes met ons spelen en de winkel en poppenkamer werden omgetoverd tot een heuse bakkerij! De kinderen moesten de winkel inrichten en daarbij sorteren. Later kwamen er boodschappenlijsten en prijslijsten bij. We konden zelfs betalen met de kaart!


In de kring deden we leuke tussendoortjes, het spel muizenval, liedjes en bewegingen. We lieten bordjes balanceren op verschillende lichaamsdelen. Op vrijdag mochten we een pak doorgeven op muziek. Wanneer de muziek stopte, mochten we een laagje uitpakken. Hasse las de opdrachten voor. Op het einde kregen we een lekkere verrassing!


Er werd ook weer flink gewerkt. De groene groep decoreerde een taart om hun schrijftalent verder te ontplooien. Ze moesten woorden typen op de computer. De oranje groep leerde kijken naar details door de juiste prenten terug te vinden. We tekenden ook allemaal een kindje in ons maandboekje en kleurden de grote kleurplaat. Ten slotte schilderden we een echte bakker met taarten, donuts, cakejes,... Werkelijk een lust voor het oog! Daarna was het tijd om te spelen.



Tot volgende week!