Herken je me al? In mijn pak voor carnaval!

Ook de laatste week voor de vakantie werkten wij nog hard. De groene groep maakte zijn werkboekje rond carnaval af (woorden klappen, optellen, dieren herkennen, woorden herkennen en schrijven). De oranje groep werkte rond schaduwbeelden en vormen herkennen. Ze oefenden ook het schrijven door de clown krullen te geven. Bij het maken van kronen moesten we goed meten zodat de kroon perfect paste op ons hoofd. De groene groep speelde smartgames met juf Yentl, de oranje groep ging verder met de matrix van vorige week. En wat is carnaval zonder masker? We maakten er zelf een, eerst mooi versieren en daarna knippen en uitprikken. We zetten er een bekje en veren aan. Tada: een mooi vogelmasker!



Genieten van het mooie weer hoorde er ook bij. Op maandag mochten we langer buiten spelen! Wij oefenen niet alleen onze grove motoriek op de speelplaats, maar ook de schrijfmotoriek! Kunstwerken met stoepkrijt maken en elkaars omtrek tekenen op de grond, wij kunnen het allemaal.


Wanneer het weer wat minder was, speelden we in de namiddag in de klas. Samen delen, samen spelen. Dat kunnen we al goed!


En toen was het CARNAVAL! Na al dat aftellen, mochten we eindelijk verkleed naar school komen! In de voormiddag speelden we in de klas en konden we gaan springen op de springkastelen in de turnzaal. (Dank je wel mama en papa van Stien, we vonden het super!) 's Middags kregen we heerlijke pannenkoeken van de ouderraad. Ook aan hen een hele dikke D-A-N-K-U! Na al dat gek doen, springen en eten, keken we rustig naar de leuke film Turbo. Toen was het tijd om voor een weekje afscheid te nemen.

 

Een hele prettige vakantie!! Tot binnen een weekje!